Kalkman & Stremme Administraties

3 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Administratiekantoor Rotterdam – Kalkman & Stremme Administraties is een administratiekantoor dat zich richt op starters, ZZP-ers en het MKB. Met de focus op deze doelgroepen weten we wat er op fiscaal vlak speelt en bovendien waar deze groep op administratief vlak behoefte aan heeft. Door dit behoefteprofiel als leidraad te nemen is Kalkman & Stremme Administraties bekend geworden om de volgende eigenschappen:

Vaste Prijzen

Als ondernemer wilt u zich vooral richten op de dingen waar u goed in bent: het verkopen van uw producten of diensten. Vaak verliest u echter veel tijd met het selecteren van een voordelige (en goede) boekhouder. Het vinden van een goed administratiekantoor is in deze niet gemakkelijk. Dit komt vooral doordat de meeste administratiekantoren u alleen globaal kunnen vertellen wat de kosten van hun diensten zijn. In de praktijk blijkt dat de zorg voor uw boekhouding altijd duurder uitvalt dan dat u vooraf had voorzien. Met de vaste prijzen van Kalkman & Stremme Administraties weet u altijd vooraf wat de kosten zijn. Zo hoeft u zich daar in ieder geval niet druk om te maken. Klik hier voor een vaste prijsindicatie.

Digitale boekhouding

U kunt uw boekhouding digitaal aanleveren bij Kalkman & Stremme Administraties. Wij zien dat een grote meerderheid van de ZZP’ers en starters hun verkoopfacturen digitaal willen aanleveren, maar ook het digitaliseren van de inkoopfacturen, bankafschriften en kasformulieren wint aan populariteit. Bij Kalkman & Stremme Administraties kunt u terecht om uw volledige boekhouding digitaal aan te leveren, maar ook als dit slechts voor een gedeelte van de boekhouding geldt. Digitale aanlevering zorgt voor een professionele, voordelige boekhouding die zowel tijd als ruimte en milieu bespaart. Kalkman & Stremme Administraties verstuurt op haar beurt alle overzichten digitaal. Meer info over het digitaliseren van uw boekhouding?

Pro-actief advies

Uiteraard kunt u als ondernemer niet van alle fiscale regels op de hoogte zijn. Daarom verstuurt Kalkman & Stremme Administraties maandelijks een nieuwsbrief met interessante, administratieve weetjes. Als hier zaken tussen zitten die voor u als ondernemer interessant zijn, zullen we hier gebruik van maken en zorgen voor een optimaal eindresultaat. Naast deze algemene feiten wilt u natuurlijk ook een inzicht in de eigen boekhouding. Zo ontvangt u van ons ook nog eens ieder kwartaal een overzicht van de betaalde omzetbelasting en desgewenst een winst- en verliesrekening. Zo bent u optimaal op de hoogte van zowel interne als externe zaken.

  • Lid sinds: 6 augustus 2019

6 augustus 2019

Fijne service en snel geholpen.

5 november 2018

Als ZZP-er ben ik erg blij dat ik hier terecht kan voor handig advies.

17 mei 2018

Leuk bedrijf in Rotterdam!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 AdministratieIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar